VEM SKULLE NI VÄLJA?

Såg ni hästhoppningen som visades på tv:n för någon dag sen? Det gjorde jag iallafall. Jag har tre stycken favorit hästar. Dock var inte alla med och hoppade just där. Men jag har iallafall tre stycken som jag älskar extra mycket.
Vilka är era favoriter i världscupen?? Tell me!

Här har ni mina favoriter!

Cumano
Honom såg jag live i falsterbo, jag trodde jag skulle dö han var så jävla fin och ni skulle bara se hur han hoppade! Det är ju helt sanslöst.



Oki Doki
Denna häst skulle jag också kunna dö för. Så jävla häftig. Hans galopp är ju helt grym och vilket avstamp!! Han har ju fjädrar i benen.

 

Eller Sandro Boy
Sist men inte minst älskar jag även Sandr Boy 16 år. Otroligt fin hingst och Marcus är ju inte direkt dålig heller. Älskar hans sätt att rida på och denna hingst skulle jag somsagt inte tacka nej till.



Finns ju massor mer hästar, Libertina och Shutterfly tex men orkade inte ta med alla. Nu ska jag ut och rida min egna lilla Cumano (skämt å sido) hehe. Vi hörs senare!


Kommentarer
Postat av: tess

Sandro Boy, alltid älskat denna häst!

2009-11-03 @ 13:44:12
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Pernilla

jag gillar typ alla hästar ;) haha! största favoriten har alltid varit Cardento.. har alltid velat ha en avkomma från honom! Ninja La Silla är fin med :)

2009-11-03 @ 16:24:54
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Anonym

Helt Klart är CASH och LATINUS dom absulut bästa :) ;P

2009-11-05 @ 14:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0