SKIT DAG

God kväll bloggen!

Idag har jag haft en riktig skit dag. Trött, inte ett piss att göra på jobbet och nu har det hänt något med min mage igen. Jag ser så jävla gravid ut och jag är så trött på det! Nu är jag iallafall nästan säker på vad det är som har gjot min mage så uppblåst (idag). Har lagt märke till att den blir så när jag äter lösgodis även fast jag inte tar något med gluten i. Den svullnar upp direkt! Hur kan det komma sig? När det gäller laktosen så åt jag bara några bitar choklad och det ska jag väl tåla? Eller?? 
Jag är iallafall så trött på det här. Jag vill kunna gå till Gu va gott (en pizzeria) och köpa en vanlig fet kebab pizza eller kunna smaka den där nya Marabou chokladen som har kommit ut i ny smak! NI ANAR INTE.. 

SJÄLVKLART går det att göra mat från grunden osv och det finns endel alternativ MEN det är aldrig lika gott och det finns inte alternativ till allt! Och eftersom jag fick den här skiten så sent i mitt liv och har ätit "vanlig" mat förut så kommer jag ihåg exakt hur allting smakade. 
Dt finns ett ställe i Norrköping där de har glutenfria pizzor MEN de smakar inte i närheten så gott som en vanlig när man gick och åt på sitt bästa pizza ställe! Och jag som är en riktig godisätare kan inte äta mitt favorit godis längre. Får nogrannt välja ut vad jag kan äta. 
Plus att jag hatar det där maizena mjölet. Det ser ut som välling när man ska göra typ stuvning till makaronerna eller marma mackor med fyllning. Jag klarar verkligen inte av det! Okej om man gör brunsås så att såsen är brun men just när man gör något som typ skinksås osv när den är vit ser det vidrigt ut. Det var till och med mamma som sa att det såg ut som genomskinnlig välling. Hur jävla gott är det? 
Åhhh gud nu kom jag och tänka på Mc Donalds med.. Faaan.. Jag som älskade chees dippen och deras Qp hamburgare. Och deras glutenfria går ju inte att äta. Smaka själva så får ni se...

Alltså jag är verkligen pipplig när det gäller mat. Det har jag vart hela livet. Nu har jag verkligen fått ta bort massa saker som jag åt förut och äta mat som inte är alls lika god :( Ursäkta att jag klagar men jag tror inte att någon kan förstå som inte själv har vart i sitsen... 
  

Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag läste några arkiv bakåt.. då jag ser att du skriver dagbok :).. du har skrivit "Boken hade gett er en inblick i ett liv ni inte trodde existerade." och att det handlar om förbjuden kärlek? Skriver du fortfarande dagbok?



Sen verkar det som om din förra pojkvän eller nuvarande pojkvän varit otrogen mot dig eller gjort dig illa.. läste nåt inlägg om de för ett år sen i somras? Nu till min fråga.. Hur gick du genom det? är ni fortfarande tillsammans och hur klarade ni genom det? Min pojkvän har varit otrogen och jag vet inte vad jag ska ta mig till! ge mig råd? ska jag dumpa honom eller? Jätte bra blogg föresten!

2009-11-03 @ 22:45:35
Postat av: Jenny

Jag beställde den från Ifolor.se :) puss

2009-11-04 @ 08:13:42
URL: http://jennynilsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det finns faktiskt tre pizzerior i norrköping som gör glutenfria pizzor. Rosa Pantern, Pizzeria Rhodos och Kungsgatans kebab :)

2009-11-04 @ 09:41:11
Postat av: Emelie

Jasså! Jag visste bara om Poseidon! Vilken av de är godast?

2009-11-04 @ 10:10:27
Postat av: Emelie

Tack Jenny!



Emilia- Jo visst händer det att jag fortfarand skriver dagbok. Tycker att det kan vara skönt att få ner alla sina känslor på papper. Och kan även vara nyttigt att gå tillbaka och läsa vid ett senare tillfälle.



Jag tycker att du ska ta dig en ordentlig genomtänkare på vad du vill, om han är värd dig osv. Väljer du att förlåta och gå vidare får du vara berädd på att det inte kommer vara lätt och du måste slut älta i vad som hänt. Det kommer att vara tufft. Strunta i vad andra ycker och tänker och följ ditt hjärta! Visst kan alla göra misstag, nu vet ju inte jag hur ni haft det innan osv men jag önskar dig all lycka! Försök att vara stark!! Det blir bättre sen, ovavsett vad du väljer att göra, jag lovar!

2009-11-04 @ 10:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0