FUCK EVERYTHING

Okej, nu är jag hemma från träningen. Jag kan väl sammanfatta den typ såhär... Jävla helvete shaklsd%%JS%DHI###!!!!
Jag var såhär nära på att hoppa av vitnos och gå in i stallet kan jag säga! Men jag var mogen nog att hålla käften och stanna kvar och hoppa. SOM TUR VA gick det bra på slutet men som ni vet så har jag inte mått bra de senaste dagarna och då är det inte någon speciellt bra ide att hoppträna eftersom min tränare är väldigt hård. 

Men jag visste det nästan innan att det skulle gå åt fucking helvete, hade den känslan. Dumt av mig att ens hoppa då men å andra sidan måste jag komma ifrån det här (okej jag mens just nu). Och jag kan ju inte ha det som så att jag inte kan hoppa under den här föbannade veckan. Det kommer ju säkert hända att jag har någon tävling sen nästa år och då kan jag ju inte stryka mig pga det. Funderar ärligt talat på att köpa pms piller eller vad det nu heter. Är det någon som har testat de? Jag blir liksom en helt annan människa när mensen kommer. Svin irriterad, tjuter för allt och blir helt aggresiv för allt som inte går som jag vill. Och det är verkligen inte roligt eftersom jag inte är såhär i "normalt tillstånd".

Vi hoppade iallafall mycket kombinationer idag. Eller två och tre kombinationer rättare sagt. Vi kom fram till att vitnos spänner sig lite när sista hindret i kombinationen står nära väggen. Han rev inte men var dock lite spänd över oxern några språng. Men fick han till några riktigt fina mot slutet. Testade även med att rida utan trissor  sporrar med snurr på) så ska numera testa att rida med vanliga sporrar när jag hoppar.
En annan sak som jag måste jobba på som kanske låter lite konstigt är att inte rida så snyggt. Jag red som en idiot innan jag kom till Pelle och han är verkligen hur noga som helst med sits, inverkan och sånt så nu har jag nästan tendens till att rida för snyggt och prydligt så jag istället blir passiv. Dock blir det bättre om hindrena är högre så jag får galopera på lite mer. Men jaa.. Det var väl i stort sett det som hände under träningen denna gång.
I morgon blir det dressyr träning för Karina, hoppas det går bättre.. Nu ska jag försöka lugna ner mig och kolla på Greys Anatomy.



Bild av Therese Klintestam. Kolla in vitnos framben, ser ut som att han har trasslat ihop dom :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0