Sex industrin

God morgon.
Här sitter jag iklädd i min morgonrock, äter en tekaka och dricker ett stort glas o`boy. Jag har ta mig fan blivit en riktig data nörd. Eller rättare sagt en blogg nörd. Var det någon som såg på tv 4 fakta igår vad 20.00 tiden?
Det gjorde jag. Det handlade om sex- industrin i Thailand. De interjuvade tre kvinnor som var prostituerade. Alltså det var hemskt att se. Jag har alltid haft lite dubbla uppfattningar om det där. För om jag ser någon på gatan så blir det nästan automatiskt att man ser ner på dessa kvinnor och tycker att de är vidriga. Det gjorde iallafall jag när jag var i Thailand för ett par år sedan. Men nu när man har hört de prata om varför de gör det så bildades en annan uppfattning hos mig. Kan ni tänka er själva, det finns inga jobb för dom. Ofta kommer de från fattiga familjer som de måste tjäna ihop pengar till och skicka så deras familj har mat på bordet. En av tjejerna brättade att hennes familj var bönder. De tjänade 10:- om dagen. Har hemma i sverige kan vi inte ens köpa en glass för den slanten. Som prostituerad tjänade de ca: 1000 Bath som mostvarar 200 svenska kronor. Och då skulle de vara med kunden i några timmar och göra exakt som han vill. De sa att vissa var snälla och trevliga men andra män ibland brukade slå dom osv.
När de fick frågan vad deras dröm var svarade de att de ville bli sjuksköterska eller jobba på någon skönhetsalong. Men ingen av de hade råd eftersom alla pengar de tjänade gick åt att skicka till deras föreldrar. Jag kan inte ens tänka mig vilket liv de lever. De sa även att många av deras kunder är gifta och har barn. Så jävla fucking vidriga män det finns. Jag förstår inte ens hur de kan betala någon för att ha sex! Om sex-industrin skulle stoppas i Thailand skulle turismen minska rejält. Det stod ett procentantal men jag kommer inte ihåg det tyvärr.
Aja, jag ville bara upplysa er om detta. Även fast ni säkert redan vet om det. Jag kan nästan slå vad om att av alla killar man vet som har åkt till Thailand de senate åren har säkert några iallafall testat på att köpa sex. Det är iallafall fler än vad man tror. Fan vad vidrigt!!!


image139

Kommentarer
Postat av: Anonym

aa fy fan! usch! Många killar tycker att dom hjälper tjejerna genom att ha sex med dom o på sätt o vis stämmer det väl men va fan det är ju vidrigt! När jag var i thailand såg jag killar som såg bra ut som köpte sex..liksom dom skulle egentligen inte ens behöva köpa sex men gör det än då! juhhhh!

2008-05-05 @ 11:39:29
Postat av: Emme

förut trodde jag alltid att det bara var gammla gubbar som köpte sex, men det stämmer verkligen inte. Som jag sa fler än vad man någonsin skulle kunna ana. Hur kan dessa killar sjunka så lågt.

2008-05-05 @ 13:53:59
Postat av: Anonym

Jag trodde oxå det, men så var det ju inte! :/
Förstår inte heller hur dom kan sjunka så lågt..tänk om man träffar en kille o blir ihop med honom eller nåt o så har han varit i thailand o köpt hoes, liksom det kanske man aldrig får reda på..äckligt tycker jag! hehe..

2008-05-05 @ 21:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0