Fredag morgon

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, har tvättat håret. Jag har blivit så otroligt duktig när det gäller mitt hår! Förut tvättade jag det varje dag. Men nu har jag vant av det så jag tvättar det endast två gånger i  veckan! Bra va? Jag är riktigt stolt över mig själv.
Min hud har blivit mycket bättre än vad den var förut med. Kanske för jag använder sminkborttagning istället för vatten och tvål, använder ansiktskräm och ögon kräm varje dag. Det trodde jag aldrig om mig själv för 1 år sedan ska jag tala om.
Då har vi det stora problemet bara, vad fan ska jag ha på mig i dag på jobbet?! Jag har iinga kläder. Jag blir tokig. Allt jag har har jag använt sisudär 150 gånger innan. (måste ha på mig kläder från jobbet)

Hur ofta tvättar ni ert hår? Och vad använder ni för schampo? (funderar på att köpa Tigi men det är ju så förbaskat dyrt. Någon som använder det?)


image155

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad duktigt av dig att bara tvätta håret två gånger i veckan! Jag måste minst tvätta det varannan dag :/ Har aldrig testat det där schampot..använder bara vanliga typ wella o sånt hehe (kanske lite uff) :) :)

2008-05-16 @ 19:57:29
Postat av: Emme

Ja men det har tagit tid för mig att vänja av det! I början såg det ut som om jag hade ett paket smör i skallen haha. Äh, det funkar säkert lika bra, jag har Loreal och head and shoulders och det funkar bra på mitt hår men jag är lite sugen på att testa något nytt. Tigis produkter lyktar sååå troligt gott med! =)

2008-05-17 @ 08:38:44
Postat av: Spoof

Redken. Absolut bästa. Dock välldigt dyrt. men värt varje krona! Puss!

2008-05-17 @ 16:22:30
Postat av: Emme

TAck för tipset sofie!

2008-05-18 @ 19:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0