Drink party!

Hej alla glada!

Nu ska jag snart börja sminka mig lite och hitta något att ta på mig i garderoben. För ikväll ska jag Picce och Miriam ut och dricka drinkar. Det ska faktist bli väldigt trevligt och gott. Min nya favorit drink är nämligen Pinacolada. Otippat va? Den är ju faktist SÅ god. Sen på köpet får man en fylla också om jag nu får vara en fjortis i hjärnan. Blir ingen utgång däremot. Känner mig lite för gammal för att kuta runt på Otten 18.
Alltså min mage är så stor nu att ni skulle tro att jag var gravid eller något. Jag har precis smällt i min varm smörgåstårta som mamma gjorde. Det är ju bara så underbart gott.
Nu ska jag ner och sminka mig. Ska bli roligt eftersom jag köpte lite nytt smink i dag. Men jag är ju lite störd må jag säga. Jag köpte bla ett rosa rouge eftersom jag inte hade något hemma. Trodde jag ja. För sen när Miriam kom hem till mig och kolla på mitt smink utbrister hon: Åh! Du har ju min älsklings rouge! Jag bara: Va neej men den där är inte det rosa du gillar, det är ett brunt. Sen när jag öppnar den för att kolla vad det är för färg hade jag redan en rosa! Tur att det inte var samma rosa färg iallafall. Ja mena vad gör det om man har två? :)



image137


Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0