HEJ IGEN

Om ni läser detta nu så sätt på tv:n och kolla på Montel Williams show. Det handlar om kvinnor som har blivit våldtagna och misshandlade av män. 
Enligt en undersökning har 1 av 6 kvinnor i USA blivit våldtagna. Var annan minut händer det en ny person. 
Kan ni förstå hur allvarligt det är. 85% av fallen är det någon man känner som utför övergreppet. 

Det var nyss en kvinna som berättade sin historia. Hon och en vännina var och handlade då det var en man som försöljde den. (de hade ingen aning om det.) Sen när de skulle köra hem kör de motorvägen. Plöstligt kör mannen upp jämsides med deras bil och siktar en pistol och avslossar ett skott. Kvninnan som körde blev träffad i armen. Den andra kvinnan var oskadd. De stannade bilen och då stannar även mannen som avslossade skottet. Han går ut bilen och frågar hur det är med de. Då ringer den oskadde kvinnan 112. Mannen drar upp sitt hagelgevär och avlossar ett skott till. Denna gången träffade det kvinnan som pratade med larm centralen i skallen. Hon dög direkt. 
Sen släpar han kvinnan som körde in i sin bil. Hon är då svårt skadad och håller på och förblöder.
Han kör henne till skogen där han sedan våldtar henne. Efteråt var hon tvungen att säga hur mycket hon älskade honom och att hon var tacksam för det han gjort med henne. Han körde hem henne till sig och där ringde hon larm centralen.
Hon klarade sig.

Kan ni förstår vilken historia. Hur FAN kan man göra så mot någon?
Mánnen erkännde brottet och sitter nu inne på livstid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0