JAG ÄR INTE OROLIG


Dåså, i dag kom det andra beskedet från skolorna jag sökt. Jag kom inte in i detta urval heller, som väntat alltså. Nu står jag som reserv nr 22 vilket gör att jag inte har något chans att komma in detta år. Men men, vad gör det? Jag tror ju stenhårt på ödet, allting händer utav en anledning. Jag kanske inte var redo just nu? Nästa år är det min tur. Då ska jag se till att ha så pass bra betyg att jag kommer in. Året jag har framför mig kommer bli tufft eftersom jag måste få minst VG i alla ämnen. Som ni kanske vet har jag ganska svårt i skolan. Jag är inte tjejen som skriver ett VG lätt som en plätt. Jag får kämpa för att få ett G och ska jag ha högre betyg än det får jag sitta och plugga dubbelt så lång tid som en "vanlig" person behöver göra. Men vad är ett år när det kan förändra hela ens framtid? I bland måste man tänka långsiktigt..

Kommentarer
Postat av: Mormor

Nu nervärderar du dig själv, detta fixar du under året som kommer. Jag hejar på i bakgrunden. KRAM

2011-08-10 @ 08:48:16
Postat av: Anonym

Heja dej! Tycker du är en supercool tjej! På tal om ödet...Har du sett Adjustment Bureau men Matt Damon. Seeeee...underbar. Kram Linda på Mates

2011-08-10 @ 20:22:40
Postat av: Emelie

Nu har du säkert redan stenkoll på detta men skulle så inte vara fallet så ville jag bara säga att i alla fall i Malmö så kan man även söka in till våren. Lycka till!

2011-08-10 @ 20:23:02
URL: http://emelisa.wordpress.com
Postat av: Emelie

Åh, jag ska titta på den! Finns den att hyra? Kram!

2011-08-10 @ 22:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0