IT`S FRIDAY BABY





Skjorta Ljung, jeans Dagmar, skor Acne. Enkel outfit men jag gillar ju å andra sidan när saker och ting är enkla. Gillar inte krims krams. Skrev nationellt prov imorse. Reading får vi se hur det går men listning är det ett solklart IG. Får se vad slut betyget blir. Har två muntliga grejer kvar så gäller att jag gör bra ifrån på dom! Bara för att jag har kämpat så slår jag klackarna i taket med mina vänner tonight!! Förfest hemma hos mig :) Hoppas bara att det inte är alltför ungt folk ute (vilket jag vet att det kommer vara) men vi kommer ha as kul ändå! Föressten, tack så jätte mycket för alla pepp kommentarer! Det betyder mycket!


Kommentarer
Postat av: Caaarrro

Thiis i like, tråkigt att det inte blev någon tävling snyggo men du får tävla i sprit ikväll istället! Hoppas du får en super härlig kväll så ses vi kanske ute. Håller på o byta abb. Så skickiar ett litet sms till dig snart med ett tillfällgit nummer :)! Ha det super nu. Kraaam

2010-05-07 @ 21:52:13
URL: http://carolinebackmarks.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Det låter mycket bra! Händer det nått kul i helgen då? :)

2010-05-08 @ 09:52:47
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: natta

gick kukdåligt, hahaha.. fick G ,två poäng från vg sammanlagt på läs&hör.. läs gick bra, hör SKIT , som vanligt... jag brukar ha vg/mvg annars i engelska men detta sög.

2010-05-08 @ 12:11:14
URL: http://naatta.blogg.se/
Postat av: elin

Hej, nu har rensat garderoben till priser fr fem kr. Dessutom köper du ett plagg så är du med och tävlar om ett par converse som finns med i bloggen.

2010-05-14 @ 22:31:03
URL: http://buyitnoworlater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0