DUKTIG TJEJ

Heeej!
Vet ni vad? Idag har jag varit så himla duktig! Först var jag på gymmet i morse och körde kondition. Normalt sett brukar jag löpa, köra crosstrainern, powerwalk i brant lutning eller ro men jag känner att kroppen har "vant" sig vid de maskinerna så för att chocka kroppen testade jag på ett spinning pass helt själv. Man ställer alltså in tid, vikt, maxpuls, ålder och om man vill köra intervall, eller uthållighet tex. Sedan så är det en gubbe på skärmen som visar och säger till i vilken position du ska vara i hela tiden. Om det är uppförsbacka, raksträcka, om man ska öka motståndet osv. Hur bra som helst och det var riktigt riktigt jobbigt!!Efter att jag körde ett pass på 40 minuter passade jag även på att springa 13 minuter och gå i 3 minuter på bandet. Ett riktigt bra konditionspass :) Alltid roligt när man hittar något nytt. Nu ska jag försöka variera träningen så mycket som möjligt för att nå bästa resultat.
Inte nog med att jag har vart duktig på gymmet så har jag även suttit hemma och pluggat hela dagen. Har räknat matte och även skrivit klart bakgrunden på mitt arbete om Sudan (konflikten). Nu ska jag åka ut till stallet. Det blir en sväng i skogen med Vitnos så jag får rensa huvudet och i kväll sover jag hemma hos mammi och pappi plus äter massa chips och godis. Det tillhör en fredag och lördag kväll!

Kommentarer
Postat av: Ida

det går bra med dem, min ena som varit skadad är igångsatt nu och känns så fin att jag nästan blir lite nervös, haha. Och den andra har haft ont i tänderna så tandl. har ordinerat hackamoore 4 veckor, är lite sugen på att tävla ändå så kollar runt lite!



Och tro det eller ej, väskan är från gina tricot, 249 kronor!

2011-09-09 @ 21:07:37
URL: http://morrlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte alls några genener från mig. Kollat när Alfons spelat tennis idag. Han var jätteduktig (träning) de andra små knattarna hängde inte alls med. Men han har ju att brås på, inte farmor.



Ha en trevlig kväll hos mamma och pappa.

2011-09-10 @ 14:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0