JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA HÄST!

FAAAN att jag inte tog med mig filmkameran idag till stallet. Vicktor och jag hoppade för Pelle imorse. Jag fick höra redan igår att de hade byggt upp en jätte svår bana så att jag skulle få lite att "bita i". Vi började rida och hoppa fram lite grann. Vitnos hoppade lite sisudär ibörjan och jag missade lite på avstånden. Direkt efter skulle vi hoppa banan som stod uppe med en 3-kombination (bara oxrar), en 4-kombination (blandat oxer och räcken) plus vanliga hinder och sista hindret vi skulle avsluta på var en mur som de byggt på massa sockerbitar på som var 140cm ( ok med räcken men jag hatar stora murar) men jag och vitnos hoppade igenom banan två gånger och det gick så jävla bra!!!!!!!!!! I kombiationen sköt han upp ryggen och hoppade så jävla högt över hindrena så att jag satt och tjoade över hindrena! Haha.. Plus att jag inte missade på någon distans även fast det var en bana och stora hinder (brukar ofta tappa koncentratonen och över-rida annars) men det gjorde jag fan inte. Jag tog ett hinder i taget och sedan hade vi hoppat igenom allt :) Pelle sa faktist att det var det bästa OCH det svåraste jag hade ridit så just nu är jag så jävla glad! Idag har vi ett tydligt exempel på att det inte känns som att hoppa samma häst när jag hoppar smått och större. På småhinder ser han ut som en fet klumpeduns medans han idag hoppade SÅ JÄVLA FINT! Åhhh vad jag älskar min häst! Perfekt avslut nu innan vi åker utomlands, då ska han nämligen få vila så dessa dagar kommer jag trappa ner ridningen lite grann. Det lönar sig att vara envis, träna och träna ÄVEN om det inte alltid går bra. För somsagt, det lönar sig alltid i slutändan!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh va kul! Sånt här blir man glad av att läsa :D Vi ska hoppträna ikväll, inte gjort sen typ november, så det ska bli skoj! Dock kan ju inte tin tin hoppa 1,40 dessvärre.. hehe :p

2010-01-26 @ 12:01:35
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Johanna Djerf

Jag visste att det var nån som hade den!!! antingen du eller korven, men korven kanske har någon liknande. vad köpte du den för?

2010-01-26 @ 12:08:22
URL: http://johannadjerf.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej!

Undrar bara hur det blir med er semester?

Kommer båten att stanna i Haiti trots all kaos där?

Hoppas ni får det underbart!(är inte alls avundssjuk):P

2010-01-26 @ 16:53:06
Postat av: emelie

Ja vi kommer faktist att stanna på Haiti ändå (fast bolaget har en egen ö så det är ingen lokalbefolkning där förutom de som har stånd och säljer saker. de anser att det inte är någon fara plus att det gynnar de när turisterna kommer och handlar..

2010-01-26 @ 22:30:15
Postat av: Johanna

Guhhhd, va kul att det går så bra för er :)

2010-01-27 @ 18:20:20
Postat av: Emma

guuuddd vad sööt häst du har ;)<33

2011-03-11 @ 14:48:41
URL: http://footoemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0