FAAN OCKSÅ :(

Hej på er mina vänner!

Läkaren ringde mig nyss och berättade om provsvaren (för er som inte vet har jag haft jätte mycket problem med min mage, haft magsår och troligen även gluten allergi) .. De tog ju prover av mina tarmar när jag gjorde gastroskopin och läkaren sa att de såg konstiga ut så att de inte riktigt kunnde tyda de. Han hade iallafall frågat en specialist läkare om råd och han hade då sagt att det kan se ut sådär i vissa fall om man har glutenallergi. De tror nästan säkert att det är det jag har men för att fastställa diagnosen måste jag genomgå fler tester :( Nu ska jag få gå till en dietist som ska berätta om maten vad jag får äta och inte får äta för det är jätte viktigt att jag inte får i mig någonting med gluten i. För om 6 månader ska jag ta samma blodprov som jag gjort tidigare (de visade då mycket förhöga halter av gluten) och se om det blivit bättre när jag inte ätit det på 6 månader. Sedan ska jag göra en ny gastroskopi undersökning!!!! :( Jesus jag började nästa gråta när han sa det.. Alltså det var det värsta jag någonsin vart med om! Men mamma sa att vi kan be om att jag ska sövas den här gången. Sist varken sövdes jag eller tog lugnande, men då visste jag heller inte vad jag gav mig in på ;(
Men vi får se.. Jag ska inte stressa upp mig än, det är lång tid kvar även om jag kommer stortjuta två veckor innan undersökningen..
Anledningen till att jag måste genomgå fler tester fast de redan tror ganska säkert att det är det jag har är för att om de säkerställer diagnosen kan man få bidrag av komunen eftersom glutenfri mat är dubbelt så dyr. Har man inte fast ställt det får man inget. Nu har vi iof inte ens något bidrag här i östergötland just nu (det har funnits det tidigare) men den frågan prövas tydligen om varje år. Vissa andra komuner har det. 

Men iallafall.. Jag lovade er en "före" och "efter" bild. Vill poängtera att min mage var så stor som den är på första bilden HELA TIDEN, kunnde inte använda mina byxor ens gång.

Före





Efter



Ja.. Ni ser ju skillnaden även om bilderna inte är de bästa..... Men jag är i vilket fall glad att min mage har börjat bli platt!! Jag såg ju gravid ut förut, det kan ingen annan säga något annat om!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0