Onsdag

Hej och hå, nu är jag hemma igen oh såklart landade jag framför datorn ganska direkt.
Hopptränade vitnos idag. Det har blivit lite bättre i landningen efter hindret sen sist och träningen gick helt ok. Jag har så jävla ont i huvudet bara plus att jag var vrål hungrig vilket inte är en bra kombination så mina tankar var lite åt olika håll. Men allting fölt på bra ändå. Vitnos är ju en riktig gentleman :) Nu ska han få vila i två dagar eftersom jag tränade i söndag hoppning, dressyr igår och hoppning i dag. Han var lite trött märkte jag när han gick i skrittmaskinen.

Snart ska jag åka och köpa Mc Donalds mat. Så jävla gott. Jag bryr mig fan inte om det är onyttigt!! Jag har ju redan problem när det gäller mat och söt sug och det vet jag redan om bara att jag inte orkar ta tag i det just nu. Ska köpa de där tabletterna jag åt som stabiliserar blodsockret sen när jag får lön. De är så dyra plus att man ska äta 3 st varje dag. Men de hjälper!!! När jag åt de blev jag helt plötsligt som en vanlig människa. Hallelulija! Jag kännde knappt någon hunger vilket gjorde att jag åt lugnare istället för att kasta i mig maten, slutade tänka mat 24/7 och åt nästan inget onyttigt!
Nu när mitt blodsocker sjunker blir jag svin hungrig och tjurig så då blir det att jag kastar i mig något onyttigt snabbt och så håller det i sig en timme eller något tills jag får samma sug tillbaka. Så håller jag på hela dagarna vilket gör att jag äter dåligt när jag väl ska äta eftersom jag åt den där bullen 10 minuter innan. Ja, ni förstår säkert vad jag menar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0