TÄVLA-INTE TÄVLA?

Fan vad jag alltid ska ha så jävla otur med vädret så fort jag är ledig från jobbet. Är ledig hela helgen och ska tävla på Ekenryttarna då som har sina tävlingar på deras gräsbana. MEN om det ska spö regna hela fredagen kan det bli så att vi inte åker med tanke på att det kommer vara jätte upptrampat på lördagen (tävlingarna börjar fredag) och sviin halt. Fan fan. Jag blir överlycklig bara det kan vara uppehåll, eller en och annan skur gör heller ingenting men snälla måste det verkligen spö regna på fredag?!
Jag hoppas på det bästa och rider på fram tills dess så får vi helt enkelt se hur det blir!

Idag red jag dressyr lektion på Vitnos. Han har suttit fast lite i bakkärran (främst höger bak) men han mjukades upp endel idag när jag red så det känndes jätte skönt. Dock tyckte han att det var svin jobbigt så i morgon blir det bara att skritta ut på sjöängen.
HIlton fick med rida dressyr. Han är i någon jävla slags form nu! Skit fin och lydig ÄVEN fast han är pigg som en idiot. Han har vart fin nu i flera dagar. Åhh skulle så gärna vilja ha kvar honom också :( Han finns iallafall ute på annons nu :(
Det är nästan så att jag hoppas att han inte blir såld ibland.. Tankarna bara snurrar i huvudet. Usch. 
Men om ni vet någon duktig lugn person som vill ha en väldigt din häst att ha roligt med så hör av er. Hilton är världens bästa!

Ikväll ska jag bara kolla på tv. Det är så mysigt att bara sitta inne nu när det är dåligt väder. För i morgon blir det upp tidigt för att rida båda och sedan hem för att fixa mig till syrrans student! Jag ska testa mitt nya löshår för första gången och använda min nya Miss Sixty klänning. Bilder kommer! I promise!

LOVE

Kommentarer
Postat av: tess

ska du sälja Hilton? :(

2009-06-10 @ 20:46:53
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej! Jaaa :( Buhuu... Tyvärr så kostar det alldeles för mycket pengar att ha båda två.

Har heller inte tiden att hålla igång och tävla två st. Blir dyrt med eftersom syrran har Vilja med :(

2009-06-11 @ 08:01:22
URL: http://pemme.blogg.se/
Postat av: Emelie

Föressten, när kommer bilderna upp från söndagen på VRF? OM det finns några OK bilder på mig och Vitnos skulle jag gärna vilja köpa...

2009-06-11 @ 08:03:46
URL: http://pemme.blogg.se/
Postat av: Maja

Hejsan! :) Allt bra? Tänkte bara säga att på min blogg hittar du den sötaste pyjamasen! :) kika gärna in om du är intresserad! kram.

2009-06-11 @ 08:07:34
URL: http://majaalins.blogg.se/
Postat av: tess

så vitnos är din alltså? dom kommer upp på måndag! :)

2009-06-12 @ 23:13:40
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja, jag har köpt Vitnos! Red honom igentligen bara först åt pelle och sedan skulle han bli såld till Norge men då frågade han om inte jag ville köpa honom.. Så på den vägen är det :)



Ok, bra då vet jag med bilderna!

2009-06-13 @ 09:40:47
URL: http://pemme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0