DEN KLASSISKA MÅNDAGEN

Tjena tjena

Sitter här och drar mig för att börja sminka mig. Fan det är så synd att jag inte kan jobba osminkad för skulle jag kunnat så hade jag fan gjort det! Hade vart perfa för huden också. Men nu är det så att när man jobbar i butik måste man ju se någorlunda fräch ut och det jag inte jag utan smink, tyvärr.

Aja, dressyrlektion i morse. Det gick bra. Vitnos har kännts lite sisudär de senate två veckorna. Vissa dagar har han vart hur fin som helt och andra har han vart otroligt stel och jobbig att rida. I morgon ska han därför få gå på fältet, ons-tors ska han vila och på fredag ska min tränare, Kraina rida honom eftersom jag är i Falsterbo då. Sedan får vi se hur vi ska lägga upp ridningen därefter. Kanske blir så att han får någon vecka att bara luffsa omkring i skogen om han fortfarande inte känns helt hundra. Kan vara som så att han är trött i kroppen nu och behöver lite vila. Han har nog aldrig gått så hårt som han gjort den senaste tiden plus att jag gjort endel förendringar i ridningen. Men vi får väla se hur det blir med den saken! En dag i taget först.
Föressten, jag ska visa er min snygga kavaj som jag köpte i helgen någon dag. Nu ska jag nämligen äta, igen.... Jag som har ätit typ två veckor i sträck....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0