God kväll

Jag vaknade nyss. Råkade sommna förut när jag låg och kollade på tv. Så nu är jag lite piggare iallafall. Alltså snart måste jag ta tag i mina sömn problem. Jag är uppe och går på nätterna utan att jag själv vet om det. Bara nu till exempel, jag somnade i min säng. Sen vaknar jag av att jag fryser ihjäl. Då ligger jag inte i min säng längre, nej då ligger jag i vardagsrummet och brevid mig har jag en chokladboll som jag hade gått och hämtat i sömnen och ätit på. Det är helt sjukt för jag minns inget av att jag varken har vart i köket eller varför jag gick och la mig i vardagsrummet.
Det är inte första gången heller. Jag är i princip uppe och går varje natt. Men förut har jag kommit ihåg att jag gjort det men nu börjar jag bli orolig. Det här är inget roligt för jag har ju ingen kontroll på mig själv.

I morgon är det tävling som gäller. Alltså jag är SÅ JÄVLA TAGGAD. Jag vill SÅ gärna få en placering och gå felfritt. Det ska ju vara piss enkelt igentligen. Och jag hoppas verkligen att jag har turen på min sida med. Tror att det ska bli fint väder iallafall. Det är ju alltis trevligt. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så kanske ni till och med kan få se lite kort sen. Men detta är bara förutsatt att det går bra. Annars blir det inga. Haha.

Vad händer för er ikväll då? Party eller blir det lugna gatan kanske? Jag tror vilket fall inte att det kommer vara mycket folk. Bara så ni vet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0