Uppdatering

Hej hopp!

I dag har varit en jobbig dag. Jag har nämligen ridit Hilton i en hopp lektion och en dressyr lektion. Dessutom hoppade jag en annan tjejs häst med. Puh. Jag är sluut. Inte nog med att jag är trött så är den andra hästen som jag hoppade 171 cm. Med andra ord är det ganska mycket häst att rida ihop. Speciellt när man inte känner hästen.
Men det har gått super duper med Hilton. I morgon är det sista dagen. Blir tråkigt. Men jag ska nog tillbaka i augusti igen på ett till tränings läger. Satsar hårt här vettni :) Mitt mål för nästa år är att vara med i tävlingarna på Åby. (Lilla rundan som går i 120cm.)  Därför måste jag sätta några bra 110cm rundor detta år.
Men det får vi se.. Det kan hända mycket tills dess. Antingen går det bara frammåt som det tycks göra nu eller så kanske allting skiter sig. Det vet man ju inte. Det är ju hästar vi pratar om. Men jag ska kämpa så mycket jag bara kan!

Föressten, idag fyller Hilton 8 år!! Hipp Hipp Hurra för min älskling!


Nej. Nu ska jag åka tillbaka till Kerstin. Vi ska nämligen ses hemma hos henne igen vid kl 17 och äta pizza och titta på filmerna som vi har filmat varanndra när vi har ridit. Undra hur det ser ut.. Hahah det återstår att se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0